Søndagens marathon i billeder

Jeg beklager, at der ikke kom billeder på bloggen i går! Det var ikke fordi jeg lignede en lidende flodhest på alle billeder, men fordi jeg simpelthen var så træt. Men nu har jeg samlet kræfter, og nedenfor er et par billeder fra i går. Både lidt af mig, men også af starten og forskellige steder ude på ruten, så i kan få et indtryk af hvor smukt og skønt der var derude:)

6 thoughts on “Søndagens marathon i billeder

  1. Sejt!
    Efter at jeg har fået sat lidt datomæssigt system på mine løbeture, så er mine tidligere så ømme ben blevet væk. Masser af overskud og krudt i benene. Tager nu tre kortere ture imellem 5-10 kilometer i ugen og så en lang tur i weekenden. Glæder mig til lørdag, så står den på min, indtil videre, længste tur på 25 kilometer.

    • Det er da lækkert, du har fået sat det i et effektivt system. Det og lidt mere sund fornuft er faktisk det jeg tilskriver en stor portion af den store fremgang, jeg har oplevet det sidste år.. Jo jo intervaller og anden kvalitets.træning har også del i det, men jeg tror man kommer langt med en god struktur og flow i træningen:) God tur i weekenden – jeg håber du kommer godt igennem og tager en god oplevelse med dig:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s